قوانین خرید ملک قولنامه ای

داشتن اطلاعات کافی قبل از انجام هر نوع معامله، امری ضروری است. معاملات قولنامه ای یکی از معاملات ملکی است که نیازمند ریزبینی و دقت بالای خریدار است. هرچند معامله ی ملک سند دار معتبرتر است اما روزانه معاملات قولنامه ای زیادی بین افراد انجام می شود. اگر شما هم قصد انجام معامله قولنامه ای دارید در این مقاله با ما همراه باشید.

 

 

 

 

به چه سندی قولنامه ای می گویند؟

قولنامه سند و نوشته ای است که توسط طرفین معامله(خریدار و فروشنده) نوشته می شود. این سند در اداره ثبت تنظیم نشده و رسمی نمی باشد. بنابراین بهتر است سند قولنامه ای توسط شخص معتبری نوشته و به امضا برسد. هنگامی که ملک به دلایلی مثل ساخت غیرقانونی یک واحد و قرار گرفتن در طرح های شهرداری مثل بافت فرسوده و ... دارای پایان کار نباشد، فروشنده مجبور است به صورت قولنامه ای آن را معامله کند. معمولا فروشنده در معاملات قولنامه ای، ملکش را با قیمتی کمتر از قیمت واقعی معامله می کند. درصورت برخورد با هرگونه مشکل در این زمینه، به یک وکیل ملکی مراجعه کنید.

ملک قولنامه ای، خرید یا رد

حتی الامکان بهتر است به سراغ ملک های سند دار بروید. اما اگر بخاطر پایین بودن قیمت، می خواهید وارد معامله قولنامه ای شوید، نکات حقوقی و قانونی مربوط به قولنامه را به خوبی بشناسید و از شهرداری حتما استعلام بگیرید. این گونه از شرایط ملک مورد معامله آگاه می شوید و دچار ضرر و زیان نیز نخواهید شد.

مهم ترین نکات در انجام معامله قولنامه ای

پیش از انجام معامله، از معتبر بودن مشاور املاکی که در آن قرارداد را امضا می کنید، مطمئن شوید.

استعلام های لازم را از شهرداری بگیرید.

اگر ملک از طریق ارث به فروشنده رسیده است، بهتر است گواهی انحصار وراثت را به خوبی بررسی کنید.

اگر ملک را از شخصی به جز صاحب ملک مانند وکیل یا قیم یا نماینده می خرید، مطمئن شوید که او حق فروش آن املاک را دارد یا خیر.

در صورتی که ملک قولنامه ای در دست مستاجر است، حتما آن را در قولنامه ذکر کنید.

فعال در زمینه : بدون دسته بندی
لطفا سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید
نام و نام خانوادگی
تلفن تماس
شرح کوتاه موضوع یا نظر شما